REVIEWS


Ik werd super fijn geholpen en er werd ook nog rekening gehouden met mijn wensen! Ik kom zeker terug voor aanvulling van de gems, nieuwe verslaving is loading…
- CAGLA
Super lieve meid die mij tot in de details heeft geholpen! Mijn glimlach shined helemaal op een creatieve en unieke manier. Thank you <3
- SABINE
Super blij met tanden bleken! In een natural way terug naar mijn lichtere tint. Goed gekeken naar hoe veel sessies ik nodig had voor het meest natuurlijke resultaat. Thank you RG!
- PAULIEN
Elisa is such a sweet and welcoming host! Ze denkt graag mee en doet haar uiterste best om de beste service te bieden aan haar klanten. Ik ben ontzettend blij met mijn gems en kom zeker nog een keer terug. Thank you so much!
- GIA
Ik ben heel blij met mijn gems! Eliza is super lief, denkt mee en geeft je wel alle ruimte om een design te kiezen dat helemaal bij je past. Ik kom zeker nog een keer langs voor wat extras!
- ZOË
Super leuke, relaxte meid. Werkt heel schoon en netjes. Legt heel goed uit wat ze gaat doen en controleert steeds of het naar mijn zin in! Ik ben echt super blij!!!
- LISA
Zo’n lieve dame die weet wat ze doet! Ik ben verliefd op mijn nieuwe set en kom zeker terug! Als je overweegt deze bling te nemen, dit is je teken!
- MARIE
Heel erg tevreden. Neemt je goed mee in het proces!! Heel perfectionistisch en vakkundig. Zeker aan te raden, wil meteen meer :)
- YARA
Ik ben zo’n fan van deze meid en haar werk! Lief, schoon, georganiseerd en professionele set-up plus geweldige service!! Ik ben al twee keer geweest voor tandkristallen, en nu alweer mijn volgende ontwerp aan het plannen! Zo veel keus en creatieve vrijheid, plus de prijzen zijn super betaalbaar. Zeker een aanrader voor je ice!
- NATALIJA
Fijn ontvangen en geholpen, wij komen snel terug! ;)
- JINTE